Wekkers

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

wekker 3-in-1 digitaal 6,5 x 6,5 cm zwart

(0)
3,52€

I-Total wekker Een stijlvolle wekker van I-Total, een echte must-have voor als je op tijd wilt komen en een ware blikvanger voor op je nachtkastje. De wekker is multifunctioneel en voor een optimale ..

Out Of Stock
Quickview

wekker analoog 11 x 5,5 x 16 cm staal zilver

(0)
10,04€

Gerimport analoge wekker Hoe leuk is deze retro zilveren wekker. De wekker heeft rauwe details wat de wekker stoer maakt. Kom niet meer te laat op werk of school door deze wekker. Specificaties: ..

Out Of Stock
Quickview

wekker Cucu 22,8 x 13,1 cm ABS wit

(0)
43,75€

Balvi Cucu wekker Deze koekoekswekker kan je aan de muur hangen door middel van schroeven (niet inbegrepen), maar ook op je nachtkastje of een tafel neerzetten. Het alarm kan gezet worden (eens per 1..

Out Of Stock
Quickview

wekker digitaal multifunctioneel 16 cm zwart

(0)
16,24€

Balvi multifunctionele digitale wekker Deze multifunctionele digitale wekker heeft een groot LCD-scherm waardoor jij de tijd altijd goed kunt zien. Ook laat het display de kamertemperatuur zien en ge..

Out Of Stock
Quickview

wekker Kubus digitaal 6,3 cm hout zwart

(0)
20,05€

Balvi Kubus wekker digitaal Ben je klaar met de standaard zwarte wekker op je nachtkastje? Deze onopvallende wekker lijkt het in eerste opzicht niet eens een wekker, maar op een blokje hout. Zo staat..

Out Of Stock
Quickview

wekker oplader 17 cm 5W bamboe naturel

(0)
10,05€

XD Collection wekker met 5 Watt draadloze oplader Met deze draadloze oplader kunnen de nieuwste generatie Android apparaten en alle iPhones vanaf iPhone 8 worden opgeladen. Andere apparaten kunnen vi..

Out Of Stock
Quickview

wekker radiogestuurd LCD 7 cm wit

(0)
13,87€

Balvi radiogestuurde wekker Deze multifunctionele digitale wekker heeft een groot LCD-scherm waardoor jij de tijd altijd goed kunt zien. Ook laat het display de kamertemperatuur zien en geeft hij aan..

1 - 7 van 7 (1 pagina's)