Wegen & meten

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

braad thermometer Messimo 8,4 x 6 cm RVS zilver

(0)
8,24€

Gefu Messimo 3 in 1 braad- en oventhermometer Deze thermometer steek je in het vlees en meet zowel de temperatuur van het vlees als de temperatuur in je barbecue of oven. De thermometer geeft aan op ..

Out Of Stock
Quickview

braadthermometer digitaal 25 cm rvs grijs

(0)
2,84€

Patisse digitale braadthermometer Met deze thermometer weet je voortaan zeker of je gebraden stukje vlees nou wel gaar is. De thermometer gaat van -50°C tot 300°C. Kan uiteraard ook heel handig zijn ..

Out Of Stock
Quickview

braadthermometer Handi 12 x 5,5 cm RVS zwart

(0)
29,62€

Gefu Handi digitale radiobraadthermometer Met de verschillende voorgeprogrammeerde baktijden zal jouw vlees of groenten nooit te lang in de oven liggen. Via het radiosignaal kun je bovendien precies ..

Out Of Stock
Quickview

braadthermometer Messimo 13 x 8 cm RVS zilver

(0)
13,84€

Gefu Messimo braadthermometer Deze duidelijke analoge braadthermometer is ideaal om de temperatuur van je vlees te bepalen. Steek hem erin en wacht tot hij de temperatuur van het desgewenste vlees aa..

Out Of Stock
Quickview

braadthermometer Tempere 16 x 16 cm RVS zilver

(0)
17,85€

Gefu Tempere digitale braadthermometer met timer Deze vleesthermometer met roestvrijstalen sonde zorgt ervoor dat jouw stuk vlees nooit te heet zal worden. Met een hittebestendige kabel van 1 meter k..

Out Of Stock
Quickview

diepvriesthermometer 5 cm ABS/polystyreen wit

(0)
2,37€

Metaltex diepvriesthermometer Metaltex thermometer voor in de vriezer. De thermometer bevat geen kwik en geeft de temperatuur precies aan binnen een bereik van -40 °C tot +40 °C. Specificaties: Kleu..

Out Of Stock
Quickview

digitale kerntemperatuurmeter 6 x 7 cm RVS/ABS grijs

(0)
13,63€

Cookai digitale kerntemperatuurmeter Deze thermometer is gemaakt van roestvrij staal en kunststof en wordt geleverd met een hittebestendige kabel. Hierdoor kun je de kerntemperatuur meten van het vle..

Out Of Stock
Quickview

digitale keukenweegschaal 10 x 22 cm grijs/wit 2-delig

(0)
9,96€

Metaltex digitale keukenweegschaal De weegschaal Metaltex heeft een praktische "add and weight" functie. Hiermee kan je makkelijk verschillende ingredienten wegen en dit tot vijf kilogram. De weegsch..

Out Of Stock
Quickview

digitale maatbeker 1 liter 3 kg transparant/wit

(0)
7,34€

Arte Regal digitale maatbeker Met deze digitale maatbeker gooi jij nooit meer een scheutje teveel in je baksels. Deze maatbeker gaat tot 1 liter en kan wegen tot 3 kg. Meet de juiste hoeveelheden ma..

Out Of Stock
Quickview

frituurthermometer Punto digitaal 8,5 x 2,5 cm RVS zilver

(0)
10,87€

Gefu Punto digitale frituurthermometer Deze compacte thermometer kan op de grill of het fornuis worden geplaatst dankzij de geïntegreerde magneet. De digitale frituurthermometer met timer biedt voorg..

Out Of Stock
Quickview

keukenhulpen Nest Plus PP blauw/wit 9-delig

(0)
45,80€

Joseph Joseph Nest Plus keukenhulpen Met deze set bespaar je ruimte in je keukenkastje. De set is makkelijk in elkaar te stapelen en beschikt over een antislip bodem, brede handgrepen en een praktisc..

Out Of Stock
Quickview

keukenthermometer Control 24,3 x 5 x 3 cm zwart 2-delig

(0)
47,21€

Gefu Control keukenthemometer Braad of grill jouw lekkerste vleesgerechten tot in perfectie met deze keukenthermometer van Gefu. De zeer gevoelige meettechniek, in combinatie met de EasyBBQ-app (gesc..

Out Of Stock
Quickview

keukenthermometer Control+ 8 x 11,5 cm zwart 3-delig

(0)
72,97€

Gefu Control+ keukenthemometer Braad of grill jouw lekkerste vleesgerechten tot in perfectie met deze keukenthermometer van Gefu. De zeer gevoelige meettechniek, in combinatie met de EasyBBQ-app (ges..

Out Of Stock
Quickview

keukenthermometer Deluxe 30 x 5 x 2 cm RVS zilver

(0)
8,58€

Home Made Deluxe keukenthermometer Deze keukenthermometer is perfect voor het meten van exacte instelpunten van jam, suikers en frituurtemperaturen met duidelijk gemarkeerde kooktemperatuurpunten. S..

Out Of Stock
Quickview

keukenthermometer Easy 22 x 5 x 3 cm glas transparant

(0)
4,17€

Home Made Easy keukenthermometer Gemakkelijk af te lezen keukenthermometer, ideaal voor het meten van de temperatuur van jam, suiker en frituurvet. Voorzien van een verstelbare clip voor plaatsing op..

1 - 15 van 108 (8 pagina's)