Wasaccessoires

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

condensatiekit droger 14 x 30 x 14 cm wit

(0)
15,77€

Perel condensatiekit Deze condensatiekit zorgt voor de binnenaansluiting voor droogkasten. De volgende stappen zijn nodig om deze condensatiekit te gebruiken. Installeer de filters. Kies de passende ..

Out Of Stock
Quickview

mottenballen 2 cm cederhout bruin 6 stuks

(0)
1,03€

Metaltex mottenballen in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballen van Metaltex! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting van schimmels ..

Out Of Stock
Quickview

mottenballen in natuurlijk ceder bruin 2 cm 15 stuks

(0)
2,33€

Compactor mottenballen in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballen van Compactor! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting van schimmel..

Out Of Stock
Quickview

mottenbeschermingset in natuurlijk ceder bruin 34-delig

(0)
3,52€

Compactor mottenbeschermingset in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballenset van Compactor! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting v..

Out Of Stock
Quickview

mottenblokken in natuurlijk ceder bruin 5,5 cm 4 stuks

(0)
1,68€

Compactor mottenblokken in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballen van Compactor! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting van schimme..

Out Of Stock
Quickview

mottenharten in natuurlijk ceder bruin 2 cm 15 stuks

(0)
0,69€

Compactor mottenharten in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballen van Compactor! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting van schimmel..

Out Of Stock
Quickview

mottenschijven in natuurlijk ceder 3,5 cm bruin 6 stuks

(0)
1,41€

Compactor mottenschijven in natuurlijk ceder Er komt een heerlijke geur uit je kledingkast met deze mottenballen van Compactor! Tegelijkertijd bescherm je ook jouw kleding tegen aantasting van schimm..

Out Of Stock
Quickview

trillingdemper 4,5 x 2 cm grijs 4 stuks

(0)
6,84€

Wenko trillingdemper Deze vier praktische dempers zorgen voor een verhoogde stabiliteit van de wasmachine of wasdroger en dienen om het geluid te dempen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om verschuivingen..

Out Of Stock
Quickview

wasbal herbruikbaar 10 cm elastomeer groen

(0)
2,76€

Matana herbruikbare wasbal Bespaar een hoop gedoe en geld met deze wasbal gemaakt van puur natuurlijk mineraal en allergeenvrije ionen! De wasbal vervangt wasmiddel en gaat tot wel 1500 wassycli mee...

Out Of Stock
Quickview

wasballen pluisverwijder blauw/wit 12 stuks

(0)
4,43€

Lifetime Clean wasballen pluisverwijder Gebruik deze wasballen om het haar, de pluisjes en andere deeltjes van het wasgoed te verwijderen. Voeg de wasbal toe aan je was en stel de wasmachine in zoals..

Out Of Stock
Quickview

wasballen pluisverwijderaar PP/PA groen/roze 6 stuks

(0)
7,63€

Wenko wasballen Gebruik deze wasballen om het haar, de pluisjes en andere deeltjes van het wasgoed te verwijderen. Voeg de wasbal toe aan je was en stel de wasmachine in zoals gebruikelijk. De wasbal..

Out Of Stock
Quickview

wasballen pluisverwijderaars groen/wit 6 stuks

(0)
5,62€

Metaltex wasballen Set van zes herbruikbare pluisverwijderende wasballen. Houd kleding en wasmachine vrij van pluisjes, wollen knobbeltjes en haren. Plaats de ballen direct in de trommel van de wasm..

Out Of Stock
Quickview

wasdroger-condensator 8L 29 x 28,5 cm grijs/turquoise

(0)
34,40€

Wenko wasdroger condensator Deze wasdroger condensator is zeer geschikt wanneer jouw wasdroger op een plaats staat waar geen raam of gat in de muur aanwezig is. Op deze manier kun jij de waterdamp op..

Out Of Stock
Quickview

wollen drogerballen wol wit 2 stuks

(0)
3,01€

Non-Branded wollen drogerballen Deze drogerballen zijn gemaakt van 100% wol. Ze verminderen de droogtijd met ongeveer 25%. Specificaties: Geslacht: unisex Materiaal: wol Kleur: wit Gewicht: 30 gram ..

1 - 14 van 14 (1 pagina's)