Tuinsproeiers

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

balkon-broes City Gardening 21,5 cm PVC oranje/grijs

(0)
16,88€

Gardena City Garden balkon-broes De Gardena City Gardening balkon-broes heeft een handige en compacte vorm en dankzij de verminderde waterstroom een bijzonder zacht straal, waardoor het mogelijk is o..

Out Of Stock
Quickview

bewateringsset AquaBloom 12 cm zwart

(0)
105,32€

Gerdena bewateringsset Met deze bewateringsset hoef je je geen zorgen te maken over je planten als je op vakantie gaat! Zonder stroom en wateraansluiting kan je toch makkelijk je planten optijd voorz..

Out Of Stock
Quickview

cirkelsproeier 21 x 8 cm donkergroen

(0)
5,34€

OneTools cirkelsproeier Met deze cirkelsproeier van OneTools kun je gemakkelijk de tuin bewateren. Zet de sproeier op de gewenste plek in een zachte ondergrond, sluit hem aan en je kunt in een hando..

Out Of Stock
Quickview

gazonsproeier Fox 11,5 x 30 cm PVC oranje/grijs

(0)
8,60€

Gardena Fox gazonsproeier De betaalbare Gardena Classic Nevelsproeier Fox is zeer geschikt voor het besproeien van kleinere oppervlakken. Het sproeibereik heeft een maximale diameter van 11 m. Door v..

Out Of Stock
Quickview

plantensproeier 35 x 8 x 4,5 cm polypropyleen groen

(0)
0,52€

Pro Garden plantensproeier Hergebruik jouw lege plastic flessen voortaan als plantensproeier. Met deze gemakkelijke plantensproeier pomp je druk in de fles en kies je voor een krachtige waterstraal o..

Out Of Stock
Quickview

sproeier op grondpen 20-360° 300 m² blauw/grijs

(0)
24,35€

Cellfast sproeier op grondpen Deze veelzijdige sproeier van Cellfast zorgt ervoor dat jouw tuin altijd goed bewaterd is. De veelzijdige sproeier is bevestigd op een grondpen zodat je hem makkelijk ku..

Out Of Stock
Quickview

sproeier roterend 15S 200 m² blauw/zwart

(0)
28,43€

Cellfast roterende sproeier Efficiënte, roterende sproeier vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. De sproeier is voorzien van 15 spuitstukken en heeft een sproeioppervlak tot 200 m². Specificaties: ..

Out Of Stock
Quickview

sproeier Turbo 18S 240 m² blauw/grijs

(0)
28,43€

Cellfast Turbo sproeier Efficiënte sproeier vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. De sproeier is voorzien van 18 spuitstukken en heeft een sproeioppervlak tot 105 m² bij een druk van twee bar. Bij v..

Out Of Stock
Quickview

Tuindouche 200 cm aluminium grijs/oranje/zilver

(0)
25,75€

Gardena tuindouche Deze verfrissende tuindouche zorgt voor afkoeling op de warme dagen. De grote douchekop met brede straal maakt douchen in de tuin net zo fijn als in de badkamer. Met spike op ieder..

Out Of Stock
Quickview

tuindouche trio 2,2 meter aluminium grijs 3-delig

(0)
61,67€

Gardena tuindouche trio Met de Gardena tuindouche trio is buiten douchen nu net zo comfortabel als douchen in de badkamer. De douche is door het driepootstatief overal makkelijk te plaatsen. De flexi..

Out Of Stock
Quickview

tuinsproeier 43 x 16 x 10 cm aluminium groen

(0)
10,10€

Gerimport tuinsproeier Met deze tuinsproeier is het super makkelijk om je tuin te bewateren. De sproeier draait uit zichzelf waardoor een groot oppervlak besproeit wordt zonder dat je zelf iets hoeft..

Out Of Stock
Quickview

tuinsproeier ABS 12x5x30cm 1/2" aansluiting

(0)
1,08€

Kinzo Garden tuinsproeier Deze sproeier heeft een sproeipatroon van een cirkel of een deel van een cirkel, dit wordt ook wel een sectorsproeier genoemd. Je kunt zelf de sector instellen door het inst..

Out Of Stock
Quickview

verlengbuis drukspuit 3 & 5 L 50 cm alu zilver/zwart

(0)
11,12€

Gardena drukspuit verlengbuis De verlengbuis heeft een lengte van 50 cm is geschikt voor alle Gardena 3 en 5 liter drukspuiten. Zo sproei je voortaan comfortabel op bomen, struiken of planten op de..

1 - 13 van 13 (1 pagina's)