Tuindierhuizen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

eekhoornvoederhuis 23 x 17,5 cm hout naturel

(0)
9,52€

Esschert Design eekhoornvoederhuis Dit voederhuisje is de ideale schuilplaats voor een eekhoorn. Dit huisje speciaal ontworpen voor eekhoorns heeft een beweegbare dakklep, die je kunt open doen om te..

Out Of Stock
Quickview

egelhuis 53 x 37,8 cm hout naturel

(0)
11,91€

Esschert Design egelhuis Deze mand is een imitatie van een natuurlijk egel nest, het is de perfecte huisvesting voor een egel. Plaats het egelhuis op een droge ondergrond en op een beschutte rustige ..

Out Of Stock
Quickview

paddenhuis 19,3 x 19,5 x 9,9 cm klei groen

(0)
12,41€

Esschert Design paddenhuis Dit huisje is speciaal gemaakt om padden onderdak te bieden. In ruil voor de huisvesting zullen padden allerlei schadelijke insecten in jouw tuin bestrijden, ze zullen dus ..

Out Of Stock
Quickview

vleermuiskast 19 x 38,8 cm hout/zink naturel

(0)
19,08€

Esschert Design vleermuiskast Doordat huizen steeds betere isolatie krijgen wordt het steeds moeilijker voor vleermuizen om een woonruimte te zoeken. Deze vleermuiskast biedt voor verschillende soort..

Out Of Stock
Quickview

voederhanger eekhoorn 20,1 x 14,2 cm polyresin

(0)
8,32€

Esschert Design vogelvoederhuis Lok eekhoorns naar de tuin met deze voederhanger in de vorm van een eikel. De voederhanger is een echte eyecather in iedere tuin. Het is gemaakt van polyresin, is vors..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)