Taartscheppen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

taartlifter 25 cm RVS zilver

(0)
14,32€

KitchenCraft taartlifter Deze professionele taartschep is gemaakt van roestvrij staal van hoge kwaliteit en is perfect om zelfs de zwaarste taarten gemakkelijk en veilig op taartstandaarden, borden o..

Out Of Stock
Quickview

taartschep 24,6 x 5,7 x 2,4 cm RVS zilver

(0)
1,37€

Metaltex taartschep Deze taartschep van roestvrij staal maakt het serveren van taart heel eenvoudig. De taartschep is 28 centimeter lang en het blad is groot genoeg om een groot stuk taart te verplaa..

Out Of Stock
Quickview

taartschep 26 x 6 cm rvs zilver/zwart

(0)
2,69€

Patisse taartschep De taartschep van Patisse is ideaal om een mooi stukje taart op een bordje te serveren zonder te knoeien. Specificaties: Kleur: zilver, zwart Geslacht: unisex Materiaal: rvs Afmet..

Out Of Stock
Quickview

taartschep 27 cm RVS zilver

(0)
16,02€

Paderno taartschep Met deze taartschep serveer jij jouw gasten het perfecte stukje taart! Onmisbaar in iedere keuken! Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: RVS Lengte: 27 cm Vaatw..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Arne Jacobsen 24,5 cm RVS matzilver

(0)
25,53€

Georg Jensen Arne Jacobsen taartschep Deze taartschep van roestvrij staal maakt het serveren van taart heel eenvoudig. De taartschep is 24,5 centimeter lang en het blad is groot genoeg om een groot s..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Dolceforno 27,5 x 7,5 cm RVS wit/zilver

(0)
1,70€

Metaltex Dolceforno taartschep Deze taartschep van Metaltex is ontzettend handig voor het serveren én aansnijden van taart. De rand van het blad is voorzien van een kartelrand waarmee je de taart kun..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Maximo 26,5 x 7,5 cm RVS zilver/zwart

(0)
4,73€

Metaltex Maximo taartschep Serveer het perfecte stukje taart met deze handige taartschep van Metaltex. Specificaties: Kleur: zilver, zwart Geslacht: unisex Materiaal: RVS, kunststof Afmetingen: 26,5..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Music 31 x 6 cm staal grijs

(0)
15,50€

I-Total Music taartschep Met deze fijne taartschep met muziekfunctie wordt het snijden van de taart tijdens alle gelegenheden een feestje. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal: kun..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Rondo 27 cm edelstaal zilver

(0)
6,24€

Kela Keuken Rondo taartschep Deze Rondo taartschep van Kela Keuken is onmisbaar in jouw keuken! Met deze taartschep serveer je het perfecte stukje taart. Het is vaatwasbestendig en makkelijk weg te h..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Stellar RVS zilver

(0)
10,99€

Horwood Stellar taartschep Deze Stellar taartschep van Horwood is onmisbaar in iedere keuken. Met deze stijlvolle taartschep serveer jij jouw gasten met een perfect stukje taart. Omdat het product ge..

Out Of Stock
Quickview

taartschep uitschuifbaar 27 cm polypropyleen paars/wit

(0)
3,63€

Metaltex taartschep Deze taartschep van Metaltex is ontzettend handig voor het serveren van taart. De rand van het blad is voorzien van een kartelrand waarmee je de taart kunt aansnijden. Vervolgens ..

Out Of Stock
Quickview

taartschep Victoria 27 x 5,7 cm RVS zilver

(0)
3,26€

Metaltex Victoria taartschep Serveer het perfecte stukje taart met deze handige taartschep van Metaltex. Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: RVS Afmetingen: 27 x 5,7 x 3,8 cm (..

Out Of Stock
Quickview

taartsnijder 31 cm RVS zilver 2-delig

(0)
1,70€

Patisse taartsnijder Vind jij het ook altijd lastig om een taart netjes in gelijke delen te snijden? Met deze taartsnijder wordt dat een makkie! De taartsnijder kan in hoogte afgesteld worden en snij..

1 - 13 van 13 (1 pagina's)