Sponzen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

carwash spons geel 20 cm

(0)
1,13€

Starbright carwash spons De carwash spons is de ideale spons voor het wassen van jouw auto. Deze grote, zachte spons krast niet op de autolak en zorgt ervoor dat jouw wasmiddel of autoshampoo perfect..

Out Of Stock
Quickview

keramische sponzen 13,5 x 7,5 cm foam blauw 2 stuks

(0)
0,56€

Gerimport keramische sponzen Zeer absorberend. De spons heeft een zachte, en een ruwere kant voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Materiaal: foam A..

Out Of Stock
Quickview

magische spons 3 stuks wit

(0)
1,24€

Lifetime Clean magische spons Deze sponzen zijn voor bijna alles te gebruiken. Van het schoonmaken van de wasbak, tot schoonmaken buitenaccessoires of de spons gebruiken om te verven. Specificaties:..

Out Of Stock
Quickview

schuursponzen 15 x 10 x 2 cm foam geel/groen

(0)
0,56€

Gerimport schuursponzen Deze schuurspons mag niet ontbreken in jouw schoonmaakkast! Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van kookpannen en gebruik bij huishoudelijke klusjes. Specificaties: Kleu..

Out Of Stock
Quickview

wonderspons wit 6 stuks 15 cm

(0)
0,88€

Starbright wonderspons De wonderspons verricht wonderen als het om het verwijderen van lastige vlekken gaat. Deze sponzen hoeven slechts nat gemaakt te worden met water om vervuiling te verwijderen. ..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)