Spades & scheppen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

handschep 2 x 5,2 x 20,2 cm staal rood

(0)
1,21€

Esschert Design handschep Traditioneel tuingereedschap voor iedereen met groene vingers. De duurzame materiaalkeuze zorgt ervoor dat deze lange tijd mee gaan. Dit plantschopje is geschikt voor allerl..

Out Of Stock
Quickview

handschop 9,9 x 46,7 cm RVS/hout zilver

(0)
11,87€

Esschert Design handschop Traditioneel tuingereedschap voor iedereen met groene vingers. De duurzame materiaalkeuze zorgt ervoor dat dit gereedschap een lange tijd mee gaat. Deze plantschop is door z..

Out Of Stock
Quickview

plantenschep 6,4 x 22,6 cm RVS zilver

(0)
3,86€

Esschert Design plantenschep De kleine en praktische schep kun je zowel binnen als buitenhuis gebruiken. Hij is gemaakt van robuust roestvrij staal en je kan hem opvouwen. Specificaties: Kleur: z..

Out Of Stock
Quickview

schop en pikhouweelset unisex zwart 29x11x7 cm

(0)
2,21€

Camp Active schop en pikhouweelset Tuinieren was nog nooit zo makkelijk met dit multifunctionele gereedschap! Gebruik de pikhouweel om stenen los te krijgen en de schop om deze netjes op te ruimen. ..

Out Of Stock
Quickview

Spade 105x18x5cm staal zwart/groen

(0)
14,39€

Kinzo Garden Spade Deze spade van Kinzo Garden is perfect voor al jouw tuinwerk. Hij heeft een ergonomisch kunststof handvat en een hardhouten steel. De stalen steelhouder is lang wat de spade extra ..

Out Of Stock
Quickview

spade Kabouter Plop junior 80 cm staal rood/wit

(0)
12,76€

Studio 100 Kabouter Plop spade Help papa en mama in de tuin met je eigen spade van Kabouter Plop. Papa en mama zullen je erg dankbaar zijn als je hen eventjes helpt! Specificaties: Kleur: rood, wit ..

Out Of Stock
Quickview

spitvork 4 tanden 105x20x5cm staal zwart/groen

(0)
14,45€

Kinzo Garden spitvork Deze spitvork van Kinzo Garden is ideaal voor al jouw tuinwerk. Hij heeft een ergonomisch kunststof handvat en een hardhouten steel. De stalen steelhouder is lang wat de spitvor..

Out Of Stock
Quickview

tuingereedschapset 8 x 27,8 cm staal goud

(0)
3,19€

Esschert Design tuingereedschapset Dit tuingereedschap is perfect voor iedereen met groene vingers. Dankzij de duurzame materiaalkeuze gaat dit gereedschap een lange tijd mee! Specificaties: Kleur:..

Out Of Stock
Quickview

tuingereedschapset RVS/hout bruin 2-delig

(0)
3,80€

Esschert Design tuingereedschapset Traditioneel tuingereedschap voor iedereen met groene vingers. De duurzame materiaalkeuze zorgt ervoor dat deze lange tijd mee gaan. Deze set bevat een schepje en e..

Out Of Stock
Quickview

tuingereedschapsset RVS zilver 3-delig

(0)
6,90€

Esschert Design tuingereedschapsset Je kunt deze tuingereedschapset zowel binnen als buitenhuis gebruiken. Het gereedschap is gemaakt van roestvrij staal en het is handig te gebruiken. In deze set z..

Out Of Stock
Quickview

tuinierset 2,1 x 13 x 20 cm staal groen 3-delig

(0)
6,80€

XD Collection houten tuinierset Deze houten tuinierset bestaat uit een grote en een kleine schep en een hark. De gereedschappen zijn handig op te bergen in het heuptasje van polyester. Door de gorde..

Out Of Stock
Quickview

tuinschep 29 x 6,5 cm staal zwart

(0)
2,48€

Pro Garden tuinschep Werken in de tuin wordt een stuk gemakkelijker met deze tuinschep van Pro Garden! De schep is gemaakt van stevig staal en gaat daarom lang mee. Specificaties: Kleur: zwart Gesl..

Out Of Stock
Quickview

tuinschep 34 cm staal zilver/groen

(0)
0,54€

Kinzo tuinschep Het Kinzo tuinschepje is ideaal voor het planten en verplanten in de tuin. Dankzij de comfortabele handgreep kan je fijn werken en ligt het tuinschepje goed in de hand. Het schepje is..

Out Of Stock
Quickview

tuinschep 34 cm zwart

(0)
0,54€

Kinzo tuinschep Met dit tuinschepje van Kinzo zet jij in no-time een nieuwe plant in de grond. Dankzij het houten handvat met zacht rubber kun jij de schep goed vasthouden en ligt het fijn in de hand..

Out Of Stock
Quickview

tuinschep 7,9 x 27,5 cm staal roze/groen

(0)
1,81€

Esschert Design tuinschep Deze tuinschep van Esschert Design is ideaal voor tuinwerkzaamheden. Hij ziet er mooi uit én is makkelijk in gebruik. Specificaties: Kleur: roze, groen Geslacht: unisex Mat..

1 - 15 van 18 (2 pagina's)