Snijtangen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

borgringtang Classic 140 mm staal rood/zwart

(0)
16,47€

Wiha Classic borgringtang Je kunt deze borgringtang gebruiken voor buitenborgringen (assen). Hij is gestampt en heeft cilindrische precisiepunten. Hij is gemaakt van chroom-vanadiumgereedschapsstaal...

Out Of Stock
Quickview

krachtkopkniptang Classic 200 mm staal zwart/rood

(0)
20,48€

Wiha Classic krachtkopkniptang Deze krachtkopkniptang is slijtvast en heeft een goed opgelegd scharnier met zwaar belastbare klinkverbinding. Het markante snijvlak heeft een hoog knipvermogen en geri..

Out Of Stock
Quickview

nivelleertang Tilevel 24 x 14,5 cm zwart/rood

(0)
33,53€

Toolland Tilevel nivelleertang Deze tang dient om de spacers van het Tilevel nivelleersysteem aan te spannen. Het maakt deel uit van het praktische niveleersysteem dat doe-het-zelvers een efficiënte..

Out Of Stock
Quickview

precisietangen 110-125 mm staal groen

(0)
15,35€

Velleman precisietangen Deze set aan precisietangen bestaat uit de volgende tangen: zijkniptang, kopkniptang, rondbektang, platbektang en lange bektang. De tangen zijn verpakt in blister. Specificat..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang 11 x 6,4 cm RVS turquoise/zwart

(0)
12,16€

Velleman zijkniptang Deze roestvrij stalen zijkniptang van Velleman opent automatisch dankzij de handvatten die voorzien zijn van een veer. Dit maakt de tang er handig in gebruik. De zijkniptang is g..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang Classic 12,5 cm staal zilver/rood

(0)
22,49€

Wiha Classic zijkniptang Deze kniptang is slijtvast en heeft een ingelegd scharnier met zwaar belastbare klinkverbinding. De tang heeft een veer en heeft openingsbegrenzing waardoor jij moeiteloos e..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang Electronic 118 mm staal zwart/rood

(0)
22,49€

Wiha Electronic zijkniptang Je kunt deze zijkniptang gebruiken voor het perfect vlak afknippen van zachte draad op zeer moeilijk bereikbare plaatsen in de elektronica. De extreem smalle, korte kop ma..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang Electronic 138 mm staal zwart/rood

(0)
26,33€

Wiha Electronic zijkniptang Je kunt deze zijkniptang met een brede, spitse kop en draadklemveer zonder facet gebruiken voor het perfect vlak afknippen van zachte draad op zeer moeilijk bereikbare pla..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang Electronic 138 mm staal zwart/rood

(0)
21,14€

Wiha Electronic zijkniptang Je kunt deze zijkniptang met een smalle, spitse kop en draadklemveer zonder facet gebruiken voor het perfect vlak afknippen van zachte draad op zeer moeilijk bereikbare pl..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang ESD 115 mm staal zwart/geel

(0)
42,44€

Wiha ESD zijkniptang je kunt deze zijkniptang gebruiken voor het knippen van draad van verschillende hardheid, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Het brede, spitse snijvlak is geheel zonder facet D..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang Industrial DynamicJoint® 1,6 x 140 mm staal

(0)
26,06€

Je kunt deze tang gebruiken voor het doorsnijden van kabels en van zachte en harde draden. Voor het werken aan onder spanning staande delen tot 1.000 V AC. De hoogwaardige verchroming werkt als een pe..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang met facet Electronic 138 mm staal zwart/rood

(0)
30,86€

Wiha Electronic zijkniptang Je kunt deze zijkniptang met een brede, spitse kop en met kleine facet gebruiken voor het perfect vlak afknippen van zachte draad op zeer moeilijk bereikbare plaatsen in d..

Out Of Stock
Quickview

zijkniptang VT257 110 mm staal rood/zwart/zilver

(0)
7,72€

Velleman VT257 zijkniptang Specificaties: Kleur handgreep: rood, zwart Kleur tang: zilver Materiaal handgreep: kunststof Materiaal tang: staal Lengte tang: 110 mm..

Out Of Stock
Quickview

zijsnijtang 190 mm staal/rubber zwart/geel

(0)
6,88€

Toolland zijsnijtang Deze combinatietang heeft stevige handvatten met softgripbekleding. Hij is gemaakt van chroom-vanadium staal wat is vernikkeld en warmtebehandeld. Specificaties: Kleur: zwart, g..

1 - 14 van 14 (1 pagina's)