Snijplanken

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Fancy 30 x 52 cm wit/blauw/naturel 2 stuks

(0)
23,89€

Wenko Fancy afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Specificaties:..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Kompas 30 x 52 cm glas/keramiek beige 2 stuks

(0)
21,62€

Wenko Kompas afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Specificaties..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Kruiden 56 x 50 cm glas/keramiek

(0)
26,16€

Wenko Kruiden afdekplaat Een stijlvolle afdekplaat van Wenko. Dankzij de plaat kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De plaat is ook geschikt als snijplank. Specificaties: Kle..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Marmer Goud 30 x 52 cm wit/goud 2 stuks

(0)
38,49€

Wenko Marmer Goud afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Specific..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Pepers 56 x 50 cm glas/keramiek

(0)
18,74€

Wenko Pepers afdekplaat Een stijlvolle afdekplaat van Wenko. Dankzij de plaat kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De plaat is ook geschikt als snijplank. Specificaties: Kleu..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Tegels 30 x 52 cm glas/keramiek beige 2 stuks

(0)
38,49€

Wenko Tegels afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Specificaties..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal 3-in-1 50 x 56 cm glas transparant

(0)
31,11€

Wenko Universal afdekplaat Deze extra grote glazen afdekplaat biedt een 3-in-1 combinatie omdat het te gebruiken is als werkblad, snijplank en bescherming voor je fornuis. De glasplaat kan ook over d..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal 30 x 52 cm glas transparant 2 stuks

(0)
35,51€

Wenko Universal afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Dankzij de ..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal Bistro 30 x 52 cm glas zwart 2 stuks

(0)
35,82€

Wenko Universal Bistro afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Dank..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal Cooker 30 x 52 cm zilver 2 stuks

(0)
38,49€

Wenko Universal Cooker afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Spe..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal Margarita 30 x 52 cm zwart 2 stuks

(0)
23,89€

Wenko Universal Margarita afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. ..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universal Spice 30 x 52 cm bruin/rood 2 stuks

(0)
35,82€

Wenko Universal Spice afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. Dankz..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaat Universele Cocktail 30 x 52 cm 2 stuks

(0)
27,49€

Wenko Universele Cocktail afdekplaat Twee stijlvolle afdekplaten van Wenko. Dankzij de platen kun je jouw fornuis beschermen en een stijlvol tintje geven. De platen zijn ook geschikt als snijplank. ..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaten Brooklyn Bridge 52 x 30 cm glas blauw 2-delig

(0)
21,64€

Wenko afdekplaten De New York Brooklyn Bridge op deze glazen afdekplaten brengt een Amerikaanse sfeer in jouw keuken. Deze praktische glazen afdekplaten zorgen ook voor extra functionaliteit van de k..

Out Of Stock
Quickview

afdekplaten Caprese 52 x 30 cm glas zwart 2-delig

(0)
35,51€

Wenko afdekplaten Deze glazen afdekplaten zijn een leuke en praktische toevoeging aan jouw keuken. Deze praktische glazen afdekplaten zorgen voor extra functionaliteit van de kookplaten en beschermen..

1 - 15 van 228 (16 pagina's)