Schuifmaten

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

digitale schuifmaat

(0)
21,07€

Feedback digitale schuifmaat Met deze digitale schuifmaat van Feedback meet je je fietsonderdelen tot op de 0,01 mm nauwkeurig. Hiermee meet je de diepte-, binnen- en buitenmaat van al je onderdelen...

Out Of Stock
Quickview

digitale schuifmaat Xpert 150 mm staal zilver 2-delig

(0)
68,26€

IceToolz Xpert digitale schuifmaat Deze digitale schuifmaat van IceToolz heeft een groot beeldscherm. De schuifmaat heeft een sluitring en een verstelbaar wiel voor een nauwkeurige lezing. Specifica..

Out Of Stock
Quickview

digitale schuifmaat zwart/zilver

(0)
13,11€

Cyclus digitale schuifmaat Deze digitale schuifmaat van Cyclus heeft een groot beeldscherm. De schuifmaat heeft een sluitring en een verstelbaar wiel voor een nauwkeurige lezing. Specificaties: Kleu..

Out Of Stock
Quickview

schuifmaat 150 mm staal zilver

(0)
16,77€

Toolland schuifmaat De schuifmaat is vervaardigt uit staal en het geschikt maakt voor binnen-, buiten- en dieptemetingen. De schuifmaat heeft een instelling met stelschroef. Je kunt met deze schuifma..

Out Of Stock
Quickview

schuifmaat 150 mm staal zilver

(0)
14,41€

Benson schuifmaat Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: staal Maximale meetlengte: 150 mm..

Out Of Stock
Quickview

schuifmaat digitaal 150 mm RVS zilver

(0)
31,75€

Toolland digitale schuifmaat Deze schuifmaat geeft zeer nauwkeurig de lengte van objecten weer. Het is gemaakt van roestvrij staal, slijtage is hierdoor geen probleem. Het is geschikt voor binnen, bu..

Out Of Stock
Quickview

schuifmaat digitaal 150 mm zwart/zilver

(0)
11,87€

Toolland digitale schuifmaat Ben jij op zoek naar de perfecte schuifmaat voor al jouw klussen? Dan is deze digitale schuifmaat van Toolland perfect! De zeer nauwkeurige, digitale schuifmaat is gemakk..

Out Of Stock
Quickview

schuifmaat digitaal RVS 150 mm zwart/zilver

(0)
33,60€

Toolland digitale schuifmaat Zeer nauwkeurige, digitale schuifmaat. Met de schuifmaat meet je tot 150 millimeter met een meetnauwkeurigheid van 0,01 millimeter. De uitlezing in millimeter of inches i..

1 - 8 van 8 (1 pagina's)