Schroevendraaiersets

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

schroevendraaier- en bitset chroom-vanadium 42 stuks

(0)
21,96€

Toolland schroevendraaier- en bitset De schroevendraaier- en bitset van Toolland is onmisbaar bij het klussen. De set is vervaardigd in chroom-vanadium, een speciale legering van staal die gebruikskw..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaier- en bitset RVS geel/zwart 39 stuks

(0)
23,71€

Perel schroevendraaier- en bitset Deze schroevendraaier- en bitset van Toolland wordt geleverd met een rek dat eenvoudig aan de muur bevestigd kan worden. De set bestaat uit reguliere schroevendraaie..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaier- en bitset staal zwart/geel 58-delig

(0)
21,71€

Toolland schroevendraaier- en bitset Met deze schroevendraaier- en bitset van Toolland haal je een basisuitrusting schroevendraaiers in huis. De set bestaat uit 7 schroevendraaiers, 10 precisieschroe..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaier- en bitset staal zwart/geel 60delig

(0)
36,80€

Toolland schroevendraaier- en bitset Met deze schroevendraaier- en bitset van Toolland haal je een basisuitrusting schroevendraaiers in huis. De set bestaat uit 60 stuks in hoogwaardig chroom-vanadi..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaierbitset staal zilver 100-delig

(0)
10,38€

Toolland schroevendraaierbitset Deze set van Toolland is onmisbara bij divers kluswerk. De schroevendraaier-en bitset is zeer effectief bij de herstelling van auto's, werktuigen, huishoudelijke appar..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaierset koolstofstaal geel 26-delig

(0)
36,43€

HQ-Power schroevendraaierset Deze handige set van schroevendraaiers wordt gekenmerkt door de soft grip-handgreep en magnetische punt, kortom het ideale hulpmiddel voor de echte klussers. Specificati..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaierset staal/rubber zwart/geel 10-delig

(0)
17,85€

Toollland schroevendraaierset Met deze schroevendraaierset van Toolland haal je een basisuitrusting schroevendraaiers in huis. De set van tien bestaat uit vijf platte schroevendraaiers en vijf kruisk..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaierset staal/rubber zwart/geel 13-delig

(0)
16,02€

Toolland schroevendraaierset Met deze schroevendraaierset van Toolland haal je een basisuitrusting schroevendraaiers in huis. De set van 13 bestaat uit acht platte schroevendraaiers en vijf kruiskop ..

Out Of Stock
Quickview

schroevendraaierset staal/rubber zwart/geel 6-delig

(0)
7,13€

Toolland schroevendraaierset Met deze schroevendraaierset van Toolland haal je een basisuitrusting schroevendraaiers in huis. De set van 6 bestaat uit drie platte schroevendraaiers en drie kruiskop s..

Out Of Stock
Quickview

tap- en snijmoerset chroom zilver 40-delig

(0)
25,68€

Perel tap- en snijmoerset Deze tap-en-snijmoerset van Toolland is ideaal voor het tappen van interne/externe schroefdraad. De set bestaat uit een draadsjabloon, een schroevendraaier, een draadsnijbei..

Out Of Stock
Quickview

zakschroevendraaier Zipper 8,5 cm grijs

(0)
1,06€

Summit Zipper zakschroevendraaier Deze zakschroevendraaier van Summit is altijd klaar voor gebruik. Je maakt hem makkelijk vast aan de rits van je jas of broek zodat je er makkelijk bij kunt. Hij is ..

1 - 11 van 11 (1 pagina's)