Schoonmaken

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

kledingroller 5,5 x 24 cm siliconen roze/blauw 5-delig

(0)
2,69€

Balvi kledingroller Deze leuke kledingroller is in de vorm van een ijsje. Na het rollen kun je de kledingroller simpelweg afwassen en hergebruiken, superhandig en verantwoord dus! Specificaties: Kle..

Out Of Stock
Quickview

magnetron-kookreiniger Angry Chef 80 ml ABS wit

(0)
3,37€

Arte Regal Angry Chef magnetron-kookreiniger De Angry Chef magnetron-kookreiniger maakt jouw magnetron aan de binnenzijde moeiteloos schoon! Bestendig tegen hoge temperaturen. Specificaties: Kleur..

Out Of Stock
Quickview

microvezeldoek multicolor 30 x 30 cm 10 stuks

(0)
2,42€

Lifetime Clean microvezeldoek Handige poetsdoeken van Lifetime Clean. De doeken zijn gemaakt van microvezel en maken oppervlakken gemakkelijk schoon. De set bestaat uit tien microvezeldoeken in vijf ..

Out Of Stock
Quickview

reinigingsdoekenset 30 x 30 cm microvezel 5 stuks

(0)
2,08€

Lifetime Clean reinigingsdoekenset Een complete reinigingsdoekenset van Lifetime Clean. De vijf doeken zijn gemakkelijk te onderscheiden dankzij de kleuren en de labels waarop staat waar ze voor dien..

Out Of Stock
Quickview

schoonmaakhandschoenen rubber groen 2 stuks

(0)
4,45€

Lifetime Clean schoonmaakhandschoenen Deze schoonmaakhandschoenen van Lifetime Clean zijn perfect voor de afwas of andere huishoudelijke klusjes. De handschoenen hebben een maat en zijn van goede kw..

Out Of Stock
Quickview

schoonmaakset 110 x 5,5 x 14,5 cm blauw

(0)
5,38€

Lifetime Clean schoonmaakset Een duurzame schoonmaakset voor het huishouden in het huis. Bestaande uit een harde en een zachte bezem en een wisser. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: unisex Mater..

Out Of Stock
Quickview

schoonmaakset 110 x 5,5 x 14,5 cm groen

(0)
4,83€

Lifetime Clean schoonmaakset Een duurzame schoonmaakset voor het huishouden in het huis. Bestaande uit een harde en een zachte bezem en een wisser. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: unisex Mater..

Out Of Stock
Quickview

schoonmaakset 110 x 5,5 x 14,5 cm paars

(0)
4,83€

Lifetime Clean schoonmaakset Een duurzame schoonmaakset voor het huishouden in het huis. Bestaande uit een harde en een zachte bezem en een wisser. Specificaties: Kleur: paars Geslacht: unisex Mater..

Out Of Stock
Quickview

schuurspons 10 stuks multicolor

(0)
0,32€

Lifetime Clean schuurspons Deze set bestaat uit 10 schuursponzen. Zo heb je altijd een schuurspons in huis tijdens het schoonmaken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: visco..

Out Of Stock
Quickview

stoffer en blik 23 x 34,5 cm donkergrijs/blauw 2-delig

(0)
2,97€

Alpina stoffer en blik Deze handige stoffer en blik heeft een kleurrijk design. Door de rubberen strook aan de onderkant van het blik kun je de rommel makkelijk opvegen. Specificaties: Kleur: donker..

Out Of Stock
Quickview

voegenborstels 17,5 cm polypropyleen 2 stuks

(0)
2,63€

Lifetime Clean voegenborstels Voor het gemakkelijk schoonmaken van voegen in de badkamer. Dankzij het smalle ontwerp kun je er gemakkelijk bij en kun je de voegen goed schoonmaken. Specificaties: Kl..

1 - 11 van 11 (1 pagina's)