Schoonmaakmiddelen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

allesreiniger 3-in-1 EcoClean 1000 ml

(0)
11,69€

Ecodor EcoClean 3-in-1 allesreiniger Deze allesreiniger ontvet, maakt hygiënisch schoon en ontgeurt. De EcoClean zorgt voor een stralend schoon oppervlak en geweldige frisheid. De actieve Ecodor form..

Out Of Stock
Quickview

allesreiniger 3-in-1 EcoClean 500 ml

(0)
3,27€

Ecodor EcoClean 3-in-1 allesreiniger Deze 3-in-1 allereiniger ontvet, maakt hygiënisch schoon en ontgeurt. Ideaal voor een stralend schoon oppervlak en geweldige frisheid. De actieve 3-in-1 formule o..

Out Of Stock
Quickview

allesreiniger All In One Azijn Spray 200 ml bruin/wit

(0)
3,17€

Misomada All In One Azijn Spray allesreiniger Deze allesreiniger is krachtig tegen vet en vuil door de azijn die is toegevoegd. Voor stralend schone oppervlakken. Daarnaast biedt het ook langdurige b..

Out Of Stock
Quickview

allesreiniger All In One Spray 200 ml bruin/wit

(0)
2,55€

Misomada All In One Spray allesreiniger Deze allesreiniger is krachtig tegen vet en vuil. Voor stralend schone oppervlakken. Daarnaast biedt het ook langdurige bescherming. Deze allesreiniger heeft e..

Out Of Stock
Quickview

gedemineraliseed water 1 liter beige

(0)
1,71€

Protecton gedemineraliseerd water Met gedemineraliseerd water (of demi-water) kan je je auto schoonmaken zonder dat het vlekken achterlaat, aangezien het geen mineralen bevat. Daarnaast kan het ook g..

Out Of Stock
Quickview

geurverwijderaar 1000 ml UF2000

(0)
29,38€

Ecodor geurverwijderaar Deze urine geurverwijderaar is een effectieve ontgeurder die de indringende stank van urine niet maskeert, maar de geurmoleculen afbreekt met behulp van natuurlijke enzymen. Z..

Out Of Stock
Quickview

geurverwijderaar Urine 1000 ml

(0)
13,22€

Ecodor Urine geurverwijderaar Deze geurverwijderaar voor de urinegeur is een effectieve ontgeurder die de indringende stank van urine niet maskeert, maar de geurmoleculen afbreekt met behulp van natu..

Out Of Stock
Quickview

glasreiniger EcoGlass 1000 ml

(0)
12,16€

Ecodor EcoGlass glasreiniger Deze glasreiniger maakt je glas en spiegel streeploos schoon. De gebruiksklare reiniger is gebaseerd op complex van natuurlijke oppervlakte actieve stoffen afgeleid van p..

Out Of Stock
Quickview

glasreiniger EcoGlass 500 ml

(0)
3,30€

Ecodor EcoGlass glasreiniger Deze ecologische glasreiniger maakt glas en spiegels streeploos schoon. Deze gebruiksklare reiniger reinigt effectief en streeploos in één handeling. De werking van EcoGl..

Out Of Stock
Quickview

haarverwijderaar 18 x 10 cm rubber geel

(0)
0,41€

Dogs Collection haarverwijderaar Deze haarverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van bijna alle soorten dierenhaar van vloerkleden of gestoffeerde meubels. Het is lichtgewicht en makkelijk te ..

Out Of Stock
Quickview

kalkvanger Hexi 2 x 4 cm RVS zilver

(0)
6,05€

Wenko kalkvanger Waterkokers of ketels verbruiken onnodig veel elektriciteit. Bovendien verkort kalk de levensduur van de apparaten. Om dit in de eerste plaats te voorkomen, filtert de kalkvanger de ..

Out Of Stock
Quickview

luchtontvochtiger 500 ml 230 gram transparant/blauw

(0)
0,73€

Arte Regal luchtontvochtiger Heb je een vochtig huis, hangt er muffe geur of heb je last van schimmelvorming? Dan kan een luchtontvochtiger helpen. Een luchtontvochtiger bestaat uit een kunststof bak..

Out Of Stock
Quickview

luchtontvochtiger 880 ml 13,5 cm transparant/blauw

(0)
2,33€

Arte Regal luchtontvochtiger Deze luchtontvochtiger lost jouw vocht problemen op. De luchtontvochtiger kan overal worden geplaatst. De luchtontvochtiger kan overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in j..

Out Of Stock
Quickview

ontgeurder 100 ml

(0)
1,78€

EcoClinic 100 ml ontgeurder Deze ontgeurder van EcoClinic is een ongeparfumeerder geur-neutralisator voor de gezondheidszorg. Daarnaast is EcoClinic niet geparfumeerd zodat geen sluimerende chemische..

Out Of Stock
Quickview

ontgeurder 100 ml

(0)
1,60€

Ecodor 100 ml ontgeurder Deze ontgeurder is een krachtige spray welke onaangename zweetluchtjes verwijderd. Daarnaast is EcoFeet niet geparfumeerd zodat geen sluimerende chemische geuren achterblijve..

1 - 15 van 53 (4 pagina's)