Parasols

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

parasol 200 x 125 cm staal/polyester beige 2-delig

(0)
22,23€

O'Daddy parasol Geniet van het mooie weer met deze parasol die uitstekende uv-bescherming bied. Het kantelsysteem maakt de parasol ideaal voor op een balkon en wanneer de zon laag hangt. De stevige, ..

Out Of Stock
Quickview

parasol Banana Shanghai 300 cm aluminium/polyester wit

(0)
79,93€

Pro Garden zweefparasol 300 cm Met deze zweefparasol kun jij onbezorgd van de zon genieten. Het polyester doek is voorzien van een coating en is zonwerend. Voor moeiteloos in- en uitklappen is de par..

Out Of Stock
Quickview

parasol hangend 300 cm zwart

(0)
57,27€

Lifetime Garden parasol Deze parasol houdt de zon bij je weg. Hierdoor kun jij onbezorgd van de zon genieten in je tuin door regelmatig de schaduw op te zoeken. Het frame is gemaakt van metaal voor s..

Out Of Stock
Quickview

parasol kantelbaar 200 x 125 cm staal/polyester grijs

(0)
44,46€

O'Daddy parasol kantelbaar Geniet optimaal van de zomer met deze kantelbare parasol, die een UV-bescherming biedt tot UPF 50+. Het kantelsysteem is ideaal voor bescherming tegen een laaghangende zon,..

Out Of Stock
Quickview

parasol Shanghai 270 cm aluminium/polyester lichtgrijs

(0)
29,88€

ProGarden parasol Shanghai Deze parasol van ProGarden heeft een diameter van 270 cm waardoor je altijd schaduw kan creëren. Het frame heeft een buigpunt waardoor je altijd de parasol kan verhangen. V..

Out Of Stock
Quickview

tuinparasol 300 cm mintblauw

(0)
46,58€

Pro Garden tuinparasol Met deze parasol kun jij onbezorgd van de zon genieten. Dankzij de 360° draaibare voet kun je de parasol precies neerzetten zoals jij wilt! Specificaties: Kleur: mintblauw Mat..

Out Of Stock
Quickview

tuinparasol 300 cm mintgroen

(0)
82,80€

Pro Garden tuinparasol Met deze parasol kun jij onbezorgd van de zon genieten. Dankzij de 360° draaibare voet kun je de parasol precies neerzetten zoals jij wilt! Specificaties: Kleur: mintgroen Mat..

1 - 7 van 7 (1 pagina's)