Magneten & wasknijpers

Grid View:

houten wasknijperset voor poppenkleren 16 stuks 6 cm

(0)
3,53€

Heless houten wasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze wasknijpers! Specificaties: Geslacht: meisjes Kleur: blank Materiaal: hout Lengte wasknijper: 6 ..

Out Of Stock
Quickview

magneet 12 x 12 x 3 mm neodymium zilver 6 stuks

(0)
7,65€

Velleman magneet Deze ultrakrachtige magneten zijn ideaal om te gebruiken als sluiting voor meubeldeuren, zwevende effecten of onzichtbare toepassingen. Ze zijn vernikkeld voor maximale duurzaamheid ..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijpers 2,5 cm 20 stuks

(0)
0,41€

Tib miniwasknijpers Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze supervrolijke miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: kunststof Le..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijpers 2,5 cm hout blauw 24 stuks

(0)
0,88€

Folat miniwasknijpers Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze blauwkleurige miniwasknijpers! Of maak een leuke fotoslinger met deze wasknijpertjes. Specificaties: K..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijpers 20 stuks 2,5 cm

(0)
0,67€

Haza Original miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze supervrolijke miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: bruin Geslacht: junior Materiaal: hout ..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijpers 3,5 cm hout naturel 25 stuks

(0)
1,24€

Arte Regal Pincello miniwasknijpers Deze miniwasknijpers van Pincello zijn superleuk in de kinderkamer of om mee te knutselen! Ze zijn gemaakt van hout en in de verpakking zitten maar liefst 25 stuk..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijpers junior hout lichtnaturel 35 stuks

(0)
0,82€

Pincello miniwasknijpers De miniwasknijpers van Pincello zijn superleuk in de kinderkamer of om mee te knutselen! Ze zijn gemaakt van hout in de verpakking zitten maar liefst 35 stuks! Specificaties..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 2,5 cm hout blauw 20 stuks

(0)
1,12€

Haza Original miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze goudkleurige miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: hout, ..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 2,5 cm hout mintgroen 20 stuks

(0)
1,13€

Haza Original miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze goudkleurige miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: mintgroen Geslacht: junior Materiaal: ho..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 2,5 cm hout roze 20 stuks

(0)
1,13€

Haza Original miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze goudkleurige miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: roze Geslacht: junior Materiaal: hout, s..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 20-delig 2,5 cm goud

(0)
1,13€

Haza Original miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze goudkleurige miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: goud Geslacht: junior Materiaal: hout Le..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 20-delig 2,5 cm multicolor

(0)
1,20€

Haza miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze supervrolijke miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Leng..

Out Of Stock
Quickview

miniwasknijperset 20-delig 2,5 cm zilver

(0)
1,13€

Haza miniwasknijperset Heb je de kleren van je pop gewassen? Hang ze dan aan de waslijn met deze supervrolijke miniwasknijpers! Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: junior Materiaal: hout Lengte: ..

Out Of Stock
Quickview

punaises staal blauw/geel/rood/groen 95 stuks

(0)
0,63€

Pincello punaises Deze vrolijke mix van punaises is voorzien van verschillende vormen in verschillende kleuren! Zo kun jij gestructureerd jouw prikbord vol hangen! Veel prik plezier! Specificaties: ..

Out Of Stock
Quickview

vershoud knijpers Piep zwart/wit 4-delig

(0)
1,86€

Kozoil Piep vershoud knijpers Met deze Koziol Piep vershoud knijpers blijft jouw voedsel lekker en vers. De knijpers zijn ideaal voor het afsluiten van geopende voedingsartikelen maar kan ook heel go..

1 - 15 van 26 (2 pagina's)