Lichtslangen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

lichtslang led 15W 230V 9 meter IP44 kleur

(0)
25,81€

HQ-Power lichtslang Deze 2-kanaals lichtslang, geschikt als: gekleurde accentverlichting, functionele verlichting en feestverlichting. Hij biedt een kostenbesparende oplossing en wordt geleverd met v..

Out Of Stock
Quickview

lichtslang led 22 W 9 meter warm wit

(0)
36,88€

HQ-Power lichtslang Deze 1-kanaals lichtslang, geschikt als: accentverlichting, functionele verlichting en feestverlichting. Biedt een kostenbesparende oplossing en wordt geleverd met voedingskabel e..

Out Of Stock
Quickview

lichtslang led 9 m transparant/koudwit

(0)
37,09€

Deze 1-kanaals lichtslang van HQ-Power is geschikt als accentverlichting, functionele verlichting of feestverlichting. Een mooie maar ook kostenbesparende oplossing. De ledstrip is negen meter lang en..

Out Of Stock
Quickview

lichtsnoer Minnie Mouse led 165 cm polypropyleen roze

(0)
2,55€

Disney Minnie Mouse lichtsnoer Deze lichtsnoer zorgt er voor dat je kleine jongen/meid ook echt een de kerstsfeer komt! Op de lichtsnoer staat de lieve Minnie van Disney verkleed als kerstman en kers..

Out Of Stock
Quickview

lichtsnoer Peppa Pig led 165 cm polypropyleen groen

(0)
2,55€

Peppa Pig lichtsnoer Deze lichtsnoer zorgt er voor dat je kleine jongen/meid ook echt een de kerstsfeer komt! Op de lichtsnoer staat het grappige varkentje van de cartoon Peppa Pig verkleedt als kers..

Out Of Stock
Quickview

voedingskabel ledverlichting 180 cm 230V zwart

(0)
7,33€

HQ-Power voedingskabel ledverlichting Deze HQ-Power voedingskabel is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De kabel heeft een lengte van 180 cm en een maximale belastbaarheid van 3000 W. Specifica..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)