IJsemmers

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

bieremmer 28 x 19 cm staal wit 2-delig

(0)
9,49€

Manta Gifts Fisura bieremmer Vul deze emmer met ijsblokjes en houd tijdens een feestje je bier koud. Inclusief flessenopener aan de zijkanten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je deze kwij..

Out Of Stock
Quickview

bierkoeler Party Time 30 x 20 cm metaal zilver

(0)
20,93€

Balvi Party Time bierkoeler Gezellig een avondje met vrienden? Dan is deze bierkoeler iets voor jou. Aan de zijkanten zitten twee flesopeners. Vul 'm met flesjes en ijs en je bent verzekerd van een t..

Out Of Stock
Quickview

champagnekoeler 37 x 25 cm RVS zilver

(0)
55,73€

BarCraft champagnekoeler Deze koeler is ideaal op feestjes om champagne, wijn, bier of andere drank te koelen. Hij is gemaakt van roestvrij staal en heeft een luxe uitstraling. De schaal heeft een in..

Out Of Stock
Quickview

drankkoeler 31 x 20 cm metaal zilver

(0)
10,72€

Balvi drankkoeler Een gezellig avondje met je vrienden? Dan is deze bierkoeler iets voor jou! Vul hem met ijs en drankjes en je bent verzekerd van een topavond! Aan beide kanten van de bucket zitten..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer 13,5 x 17 cm transparant

(0)
7,13€

Arte Regal ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Met deze moderne en elegante ijsemmer blijft de wijn zeker koud. Vul de emmer aan met ijsklontjes en leg er een fles wijn in. Deze ijsemmer heef..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer 17 x 16,5 cm RVS blauw/goud 2-delig

(0)
39,95€

BarCraft ijsemmer Met deze ijsemmer van BarCraft kun je op een stijlvolle manier drankjes keolen tijdens een feestje of evenement. De ijsemmer heeft een dubbele wand en een gemonteerde deksel, waard..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer 2,5 liter acryl transparant

(0)
30,45€

BarCraft ijsemmer BarCraft dubbelwandige geïsoleerde ijsemmer om ijs langer koel te houden. Compleet met deksel, ijs serveertang, en een handige draaggreep. Met een heldere acryl afwerking en stijlvo..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer Bar Culture 4 liter 16 cm glas transparant

(0)
77,46€

L.S.A. Bar Culture ijsemmer Een moderne, mond geblazen glazen emmer met een verfijnde vorm voor verfrissende drankjes. De dikke, gesneden en gepolijste rand heeft een golvende groef om een ​​lepel of..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer Canopy 16,5 x 15 cm glas/kurk transparant

(0)
31,75€

L.S.A. Canopy ijsemmer Deze mooie karaf uit de Canopy collectie is volledig handgemaakt. Het glas van de karaf is met de mond geblazen en in ieder product wordt veel tijd in moeite gestoken, dat zie ..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer l'Hédoniste 13,5 x 17 cm glas transparant

(0)
6,39€

Balvi l'Hédoniste ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Met deze moderne en elegante ijsemmer blijft de wijn zeker koud. Vul de emmer aan met ijsklontjes en leg er een fles wijn in. Deze ijsemm..

Out Of Stock
Quickview

ijsemmer Whiskey Club 15 cm glas bruin/wit

(0)
101,20€

L.S.A. Whiskey Club ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Deze ijsemmer houdt je wijn of champagne flessen heerlijk koel. Een zomeravond is pas compleet met een heerlijk koud wijntje. Specific..

Out Of Stock
Quickview

koelemmer 24 x 20,5 x 23 cm RVS roestbruin

(0)
26,70€

BarCraft koelemmer Deze luxe koelemmer van BarCraft is perfect voor champagne, prosecco en cava. De emmer koelt je flessen op een zeer stijlvolle manier. Dankzij de handgrepen aan de zijkanten kun j..

Out Of Stock
Quickview

wijnkoeler Champagne 29 cm metaal zilver

(0)
27,31€

Decostar Jilke wijnkoeler Gezellig een avondje met vrienden? Deze wijnkoeler houd je wijn & champagne flessen heerlijk koel. Een zomeravond is pas compleet met een heerlijk koud wijntje. Specificati..

Out Of Stock
Quickview

wijnkoeler StayCool nylon 16,1 x 35 cm zwart

(0)
19,59€

Eva Solo wijnkoeler Met deze wijnkoeler zorg je er voor dat jouw wijntje lekker koud blijft. Je schuift de koeler eenvoudig als een sleeve om de fles. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex M..

Out Of Stock
Quickview

wijnkoeler/ijsemmer 5,5 liter 20,5 cm metaal/hout zilver

(0)
16,20€

Balvi Grand Vin wijnkoeler/ijsemmer Gezellig een avondje met vrienden? Deze wijnkoeler houdt je wijn lekker koel. Doordat de emmer een (uitneembare) dubbele wand heeft houdt hij de lage temperatuur l..

1 - 15 van 15 (1 pagina's)