Gootsteenorganisers

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

afwasorganizer Park-It 19,8 x 15,8 cm zwart/wit

(0)
21,67€

Koziol Park-It afwasorganizer In deze afwasorganizer berg je alle benodigdheden voor de afwas netjes en georganiseerd op, zodat je ze wanneer je ze weer nodig hebt gemakkelijk terug kunt vinden. Spe..

Out Of Stock
Quickview

gootsteenorganiser 13,5 x 20 x 11,5 cm wit/blauw

(0)
18,26€

Joseph Joseph gootsteenorganiser De gootsteenorganiser van Joseph Joseph zorgt ervoor dat afwassen nog nooit zo gemakkelijk was. Het hoofdgedeelte van de organizer biedt ruimte voor borstels en spoel..

Out Of Stock
Quickview

gootsteenorganiser SinkBase 17,5 x 16,5 cm wit

(0)
14,77€

Joseph Joseph SinkBase gootsteenorganiser Deze multifunctionele organiser is perfect voor het opbergen van borstels en sponzen in de smalle ruimte achter de gootsteen. Met een geïntegreerde easypress..

Out Of Stock
Quickview

gootsteenorganizer Caddy Sink 21,5 x 13 cm wit

(0)
22,45€

Joseph Joseph Caddy Sink gootsteenorganiser Houd je gootsteen schoon en overzichtelijk met deze handige Caddy Sink gootsteenorganiser van Joseph Joseph. Je kunt hem ook nog eens makkelijk schoonmaken..

Out Of Stock
Quickview

organizer gootsteen 36,4 cm grijs/zwart 2-delig

(0)
70,24€

Joseph Joseph gootsteen organizer De Rethink Your Sink gootsteen organizer van Joseph Joseph is perfect voor kleine keukens. De zeepdispenser heeft een easy-push pompkop en een inhoud van 350 ml zeep..

Out Of Stock
Quickview

spoelbak-organizer 11 x 20 cm RVS zilver

(0)
7,06€

MasterClass spoelbak-organizer Ruim al jouw afwasbenodigdheden gemakkelijk op in deze spoelbak-organizer van MasterClass! In de organizer kun je gemakkelijk jouw afwasborstels, afwasmiddel en sponsje..

Out Of Stock
Quickview

spoelbak-organizer 43,5 x 8 cm RVS/PP chroom/grijs 3-delig

(0)
25,60€

Wenko spoelbak-organizer Met deze spoelbak-organizer van Wenko kun je groentes snijden en schoonmaken boven de spoelbak van de keuken. De organizer is voorzien van een snijplankje en een bakje. Spec..

1 - 7 van 7 (1 pagina's)