Etuis

Grid View:

pennenbakje Globe 10 x 8,5 cm blik zwart/zilver 2-delig

(0)
2,25€

Balvi Globe pennenbakje Dit blikken pennenbakje houdt al jouw pennen en potloden bij elkaar. Met het vliegtuigmagneetje kan je belangrijke notities aan het blikje bevestigen, zodat je ze bij de hand ..

pennenblik Flamingo 18 x 7,5 cm aluminium grijs/roze

(0)
1,01€

Aristo Flamingo pennenblik Berg jouw pennen, potloden en stiften netjes op in dit praktische Flamingo pennenblik met een prachtig design van Aristo! Zeer geschikt om mee naar school te nemen en voor ..

Out Of Stock
Quickview

pennenblik Fruit Gold 18 x 7,5 cm aluminium goud

(0)
2,31€

Aristo Go Lucky pennenblik Berg jouw pennen, potloden en stiften netjes op in dit praktische Fruit Gold pennenblik met een prachtig design van Aristo! Zeer geschikt om mee naar school te nemen en voo..

Out Of Stock
Quickview

pennenblik Go Lucky 18 x 7,5 cm aluminium zilver

(0)
2,01€

Aristo Go Lucky pennenblik Berg jouw pennen, potloden en stiften netjes op in dit praktische Go Lucky pennenblik met een prachtig design van Aristo! Zeer geschikt om mee naar school te nemen en voor ..

Out Of Stock
Quickview

pennenblik Rose 18 x 7,5 cm aluminium zwart/rood

(0)
2,31€

Aristo Rose pennenblik Berg jouw pennen, potloden en stiften netjes op in dit praktische Rose pennenblik met een prachtig design van Aristo! Zeer geschikt om mee naar school te nemen en voor gebruik ..

1 - 5 van 5 (1 pagina's)