Blikopeners

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

2-in-1 blikopener 17,5 cm polypropyleen/RVS bruin

(0)
3,72€

Alpina 2-in-1 blikopener Met deze fijne blikopener kun je zowel blikken als flesjes openmaken. Door de kunststof handgrepen ligt de blikopener lekker in de hand. Specificaties: Kleur: bruin Materiaa..

Out Of Stock
Quickview

2-in-1 blikopener 17,5 cm polypropyleen/RVS paars

(0)
3,72€

Alpina 2-in-1 blikopener Met deze fijne blikopener kun je zowel blikken als flesjes openmaken. Door de kunststof handgrepen ligt de blikopener lekker in de hand. Specificaties: Kleur: paars Materiaa..

Out Of Stock
Quickview

2-in-1 blikopener 17,5 cm polypropyleen/RVS roze

(0)
2,31€

Alpina 2-in-1 blikopener Met deze fijne blikopener kun je zowel blikken als flesjes openmaken. Door de kunststof handgrepen ligt de blikopener lekker in de hand. Specificaties: Kleur: roze Materiaal..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 16 cm RVS zilver/wit

(0)
3,86€

Metaltex blikopener Een blikopener is altijd handig om in huis te hebben. Met een lengte van zestien centimeter en een fijne grip is het openen van blik nog nooit makkelijker geweest. Specificaties:..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 18 x 6,2 cm nylon wit/grijs

(0)
20,52€

Joseph Joseph blikopener Deze blikopener van Joseph Joseph mag niet ontbreken in de keuken! Het openen van blikken wordt nu nog makkelijker dankzij deze opener. Plaats de opener op het blik en draai ..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 20,6 cm RVS zilver/zwart

(0)
8,16€

Gefu blikopener Deze praktische allrounder met een gehard snijmechanisme opent moeiteloos blikken voedsel, met een geïntegreerde flesopener voor alle flessen met kroonkronen. Specificaties: Kleur: z..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 21 cm RVS zilver

(0)
33,83€

Paderno blikopener Met deze blikopener van Paderno biedt een snel en soepel gebruiksgemak. De opener is gemaakt van roestvast staal en heeft een antislip bij het draaivlak voor extra grip. Specifica..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 21 cm zilver

(0)
1,49€

Alpina blikopener Handige blikopener van Alpina die onmisbaar is in elke keuken. Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: metaal Afmetingen: 21 cm..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 22,5 cm staal grijs

(0)
0,72€

Metaltex blikopener Met deze fijne blikopener maak je blikken gemakkelijk, snel en op een veilige manier open. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal: staal Lengte: 22,5 cm Inclusief..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 22,5 x 5 cm RVS zilver

(0)
7,72€

KitchenCraft blikopener Met deze superhandige blikopener draai je iedere blik open. Dankzij de ringetjes aan de bovenkant kun je de opener gemakkelijk ophangen. Specificaties: Kleur: zilver Geslach..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 22,5 x 9 cm staal/PP zilver/wit

(0)
1,74€

Metaltex blikopener Deze blikopener zorgt ervoor dat je gemakkelijk blikken kunt openen en de deksel van een pot afgedraaid krijgt. Daarnaast is deze blikopener ook te gebruiken om doppen van flessen..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 25 cm RVS zilver

(0)
28,78€

Paderno blikopener Maak het jezelf gemakkelijk en open jouw deksels en blikken gemakkelijk met deze opener. Deze moderne opener van Paderno met zijn stijlvolle design zal in geen enkele keuken missta..

Out Of Stock
Quickview

blikopener 25,5 x 9 cm RVS zilver

(0)
8,37€

KitchenCraft blikopener Zoek jij toevallig nog een degelijke blikopener? Overweeg dan deze moderne blikopener van Horwood! Met zijn stijlvolle design zal deze opener in geen enkele keuken misstaan. ..

Out Of Stock
Quickview

blikopener Comfort Grip Crank Turn 22 cm zwart

(0)
10,10€

Swing-A-Way Comfort Grip Crank Turn blikopener De Comfort Grip Crank Turn blikopener van Swing-A-Way is ideaal in elke keuken. De opener is voorzien van een soft-grip waardoor deze comfortabel in de ..

Out Of Stock
Quickview

blikopener Discovery 5 x 7 x 23 cm zilver

(0)
1,49€

Metaltex Discovery blikopener Deze blikopener gemaakt van kunststof is zilverkleurig en ideaal om jou te helpen bij het openen van diverse blikken. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: zilver Mate..

1 - 15 van 49 (4 pagina's)