Barbecuetangen

Grid View:
Out Of Stock
Quickview

barbecue tang luxe eikenhout 39 cm

(0)
3,91€

Edco BBQ collection barbecue tang luxe eikenhout Deze barbecue tang van BBQ Collection is onmisbaar op een gezellig barbecue feestje in jouw tuin. De roestvrijstalen tang met luxe eiken handvat is hi..

Out Of Stock
Quickview

barbecuetang 39,5 x 2,5 cm RVS zilver

(0)
2,97€

Gerimport barbecuetang Deze barbecue tang van Gerimport is onmisbaar op een gezellig barbecue feestje in jouw tuin. De roestvrijstalen tang met luxe eiken handvat is hittebestendig en makkelijk schoo..

Out Of Stock
Quickview

barbecuetang BBQ&More 40 cm bamboe naturel

(0)
2,13€

Balvi BBQ&More barbecuetang Draai al je vlees om en haal ze van de barbecue met deze handige tang. Door het bamboe materiaal is de tang licht van gewicht en krast deze niet. De tang is tevens te gebr..

Out Of Stock
Quickview

barbecuetang Premium 47 cm RVS zilver

(0)
39,22€

Rösle Premium barbecuetang Met deze fijne barbecuetang draai je eenvoudig de lekkerste stukken vlees, vis en kip om. De gaten zorgen er voor dat het overtollige vet gemakkelijk van de tang afdruipt. ..

Out Of Stock
Quickview

barbequetang 30 cm RVS zilver

(0)
1,70€

Metaltex barbecuetang Gebruik deze fijne tang om het vlees van de barbecue gemakkelijk om te draaien en op je bord te leggen. Specificaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: RVS Lengte: 30..

Out Of Stock
Quickview

grilltang 35,5 cm RVS zilver

(0)
15,73€

Rösle grilltang Deze barbecuetool van Rösle is onmisbaar op een gezellig feestje in jouw tuin. Draai het vlees op de barbecue eenvoudig om met deze roestvrijstalen grilltang. Geniet samen met vriende..

Out Of Stock
Quickview

grilltang 43 x 4 cm RVS matzilver

(0)
29,88€

Rösle grilltang Deze grilltang met gepatenteerde koppelingsmechanisme kan met slechts één hand worden geopend en vergrendeld. Je kunt gegarandeerd veilig en comfortabel grillen dankzij het ergonomisc..

grilltang Flash staal 37 cm chroom

(0)
8,32€

Boomex Flash grilltang Deze barbecuetool van Boomex Flash is onmisbaar op een gezellig feestje in jouw tuin. Draai het vlees op de barbecue eenvoudig om met deze roestvrijstalen grilltang. Geniet sam..

Out Of Stock
Quickview

grilltang gebogen 35 x 7,1 x 5,7 cm RVS zilver

(0)
16,57€

Rösle gebogen grilltang Deze barbecuetool van Rösle is onmisbaar op een gezellig feestje in jouw tuin. Draai het vlees op de barbecue eenvoudig om met deze roestvrijstalen grilltang. Geniet samen met..

Out Of Stock
Quickview

houten grilltang Flash 60 cm bruin

(0)
9,94€

Boomex Flash grilltang Deze barbecuetool van Boomex Flash is onmisbaar op een gezellig feestje in jouw tuin. Draai het vlees op de barbecue eenvoudig om met deze houten grilltang. Geniet samen met vr..

Out Of Stock
Quickview

houtskooltang Ti Series Pro 46,6 cm titanium zilver

(0)
24,88€

everdure Ti Series Pro houtskooltang Deze houtskooltang van everdure is erg handig voor het verlegggen of oppakken van houtskool. Je kunt met de tang zeer gemakkelijk houtskool uit de emmer of zak pa..

Out Of Stock
Quickview

kolentang 50 cm RVS zilver

(0)
19,92€

Rösle kolentang Met deze kolentang kun jij de kolen veilig verleggen wanneer dat nodig is. De tang heeft een chique uitstraling. Speficicaties: Kleur: zilver Geslacht: unisex Materiaal: RVS Afmeting..

Out Of Stock
Quickview

tang 30,5 cm RVS zwart/zilver

(0)
9,52€

Berndes tang De tang van Berndes is onmisbaar in jouw keuken! Deze handige tang kun je gebruiken om vlees in de pan om te draaien. Je kunt de tang ook gebruiken om salades, pasta of vlees te serveren..

tang Flash Classic staal 42 cm chroom

(0)
11,91€

Boomex Flash Classic tang Deze barbecuetool van Boomex Flash Classic is onmisbaar op een gezellig feestje in jouw tuin. Deze roestvrijstalen tang met siliconen handvat is hittebestendig en makkelijk ..

Out Of Stock
Quickview

tang voor gehaktballen 17,5 x 6,5 x 4 cm RVS zilver

(0)
8,83€

Metaltex tang voor gehaktballen Met deze tang van Metaltex kun je gemakkelijk verse, zelfgemaakte gehaktballen maken met behulp van je favoriete recepten en ingrediënten. Specificaties: Kleur: zilve..

1 - 15 van 17 (2 pagina's)